Oferim els millors serveis per a la teva empresa

Oferir serveis de qualitat als nostres clients sempre ha estat el nostre gran repte, avui podem presumir de tenir un amplíssim grau de satisfacció en tots els treballs realitzats, els nostres clients són la teva millor garantia.

Si necessites Assessoria Informàtica, Maquinari dels millors fabricants, Instal·ladors i configuradors de Xarxes, o algú que realitzi un manteniment informàtic de la teva empresa, no ho dubtis, som l’empresa que busques.

Hardware

La nostra aposta és clara i segura, només treballem amb els millors fabricants.

  • Servidors torre, rack o mini
  • PC’s y estacions de treball
  • Portàtils
  • Impressores làser color i monocrom
  • Impressores d’injecció de tinta
  • Impressores de tiquets
  • Router, Switch’s, Hubs

Consultoria informàtica

La nostra dilatada experiència i el continu estudi del mercat informàtic, ens dota de les eines necessàries per ajudar-te a prendre les millors decisions en l’entorn informàtic del teu negoci.

Si necessites que t’assessorem truca’ns, estarem encantats d’ajudar-te.

Manteniments

En molts casos la informàtica és una eina imprescindible en el dia a dia del teu negoci. No deixis que una fallada paralitzi la teva activitat. T’oferim els nostres contractes de manteniment informàtic perquè el teu negoci no s’aturi.

Les diferents modalitats de contractació ens permeten oferir-te una solució d’acord amb el que el teu negoci necessita.

Encara que el teu tranquil·litat no té preu, estem segurs que els nostres s’adeqüessin a les teves possibilitats.

Consulta’ns sense compromís.

Instal·lacions i reparacions

Com instal·ladors de xarxes informàtiques, podem oferir-te instal·ladors professionals amb els suficients coneixements tècnics per instal·lar, mantenir i gestionar la xarxa de dades de la teva empresa, no ens importa la mida.
Xarxes locals, connexions a Internet, connexions entre seus, cablejat estructurat de veu i dades.

Podem facilitar-te armaris rack de paret o sòl, panells de connexions i safates multiús, switches, routers, cable UTP, FTP o SFTP, en resum, tot el necessari per a una completa instal·lació de la xarxa de dades i veu del teu negoci.

Encara que no disposis de contracte de manteniment, t’oferim el nostre servei de reparació de material informàtic. Reparem Servidors, PC`s, Impressores làser i de tinta, portàtils, etc.
Si tens un problema, ja sigui físic o amb el teu sistema operatiu, nosaltres analitzem l’avaria i realitzem un pressupost sense compromís. Consulta’ns.