Programem a mida

Tenim com a necessitat aprofitar el 100% dels recursos de què disposem, de manera que si la teva empresa necessita una aplicació web única i exclusiva que s’adapti a les teves necessitats, la desenvolupem totalment a mida, a més d’oferir-te una formació constant de l’aplicació per poder ser gestionada fàcilment.

Avantatges d’una aplicació web

Tenir una aplicació optimitzada i adaptada a la teva empresa és un avantatge ja que fuges de configuracions i funcions que els CSM t’obliguen a instal·lar. Gràcies al desenvolupament a mida d’una aplicació web t’assegurem:

Una optimització completa de l’aplicació per la teva empresa, com una escalabilitat d’aquesta, pel que si es necessites funcions extres, poden ser desenvolupades de forma ràpida i segura.

Ens assegurem sempre d’utilitzar les últimes tecnologies (Angular, CSS3, HTML5), així com API’s, la vam estudiar i fem teva aplicació web totalment funcional i sempre multiplataforma, només necessites una connexió a internet i un navegador web.

Tindràs a la teva disposició tota la documentació necessària a través de l’aplicació web, per a l’ús i desenvolupament d’aquesta, així com formacions i assistència tècnica personalitzada.

  • Qualitat en el desenvolupament.
  • Aplicació web eficaç i efectiva, adaptada totalment a la teva empresa.
  • Escalabilitat assegurada del projecte així com l’assistència tècnica.
  • Multiplataforma.
  • Disseny net i cuidat, respectant sempre les normes d’usabilitat.

Tecnologies utilitzades

Estar a l’última és important, pel que sempre utilitzem les últimes tecnologies per garantir un desenvolupament fluid i net del codi i adaptar aquest a les necessitats del client. La teva aplicació web no només serà una cosa que funcioni, si no que estarà dissenyada única i exclusivament per a la teva empresa o marca.

Pots sol·licitar un pressupost sense compromís a través del nostre formulari, per telèfon o acudir a les nostres oficines, estem a Barcelona.

Solicitar presupost

El nostre procés

Així ho fem


Idea


Planificació


Disseny


Desenvolupament


Testeig


Publicació