Solucions a mida

Si tens una necessitat concreta i busques una solució per gestionar o resoldre el teu problema, podem desenvolupar aplicacions web o programari a mida. T’ho integrem amb la teva aplicació ja existent o abordem el desenvolupament integral ia mida per al teu negoci.

Som especialistes en la programació a mida en programari de gestió empresarial, treballem amb sistemes multiusuari Unix (OpenServer) / Linux (Red Hat, Debian, OpenSUSE, Ubuntu, etc.)

Aplicacions Web

Moltes empreses necessiten un tipus d’aplicació web específiques, fugint de plataformes d’administració típiques del mercat perquè no s’ajusten a les seves necessitats. Fem desenvolupament d’aplicacions, podem crear qualsevol aplicació adaptada a la seva empresa al 100% que s’acomodi específicament a la lògica de funcionament del seu negoci.

Saber més

Desenvolupament de Software

Després de més de vint anys treballant al costat dels nostres clients, utilitzem la nostra experiència per dissenyar i desenvolupar solucions innovadores que cobreixin les necessitats de qualsevol negoci.

Fes-nos arribar les teves necessitats, les estudiarem i prepararem un projecte que, estem segurs, solucionarà els problemes de gestió de la teva empresa.

Saber més